Jackpot 6000 – mange bekker små gjør en stor å!

Jackpot 6000 er den mest populære spilleautomaten hos Norske nettcasinoer, og Frank fra Vestlandet spilte på sin favorittautomat, Norgesautomaten, i januar og vant over 132 000 EURO, eller litt over 1 million norske kroner. Det toppet seg den 20. og 23. januar da han vant henholdvis 30 850 og 36 485 EURO på en dag. Vi tok kontakt med Frank og stilte ham noen spørsmål for å finne ut hva som var hemmligheten bak suksessen.

Januar har vært en god måned for deg på NorgesAutomaten! Trodde du at du kunne vinne så mye på NorgesAutomaten i løpet av en så kort periode?
Nei, det hadde jeg ikke i min villeste fantasi trodd var mulig. På den andre siden er det en meget fornøyelig overraskelse.

Det virker som Jackpot 6000 er favorittspillet – hva er det som gjør dette spillet så fascinerende?
En av tingene jeg synest er bra med Jackpot 6000 er at man har mulighet for å få jackpoten både på supermeter og i det vanlige spillet.

Har du noen andre favorittspill på NorgesAutomaten?
Nei , jeg har spilt litt på Mega Joker, men Jackpot 6000 er det morsomste spillet.

Hva er taktikken din når du spiller?
Tålmodighet! Ikke gi deg dersom det tar litt tid før det kommer en premie.

Hva vil du bruke pengene til?
Jeg skal helt klart betale ned litt gjeld, men det kommer nok også til å bli en masse reising rundt omkring i verden.

vi gratulerer Frank med alle gevinstene og ønsker han og alle andre Jackpot6000-spillere lykke til i jakten på nye stor-gevinster!

Om du ønsker å få ditt liv endret av denne herlige spilleautomaten kan du prøve lykken hos Betsafe og få 300% i bonus! Besøk Betsafe her!

Privacy Policy