Spill Jackpot6000 gratis

På denne siden kan du prøve ut Norgesautomaten helt gratis, og en kort introduksjon til de funksjonene som kan avviker fra den orginale spilleautomaten vi alle kjenner. Her kan du også spille helt gratis så lenge du vil. Slik du få frisket opp i gamle ferdigheter og gjøre deg klar til igjen å spille om de store gevinstene på denne fantastiske spilleautomaten.

Hvordan spille på Norgesautomaten Jackpot 6000

Du starter med å velge antallet linjer du vil spille på, vi anbefaler deg å spille på alle sammen, altså 5 linjer. Du kan velge mellom innsatsnivåene 1, 2, 4, 6, 8 og 10. I utgangspunktet er innsatsen satt til en mynt per linje, men får å få tilgang til Supermeter mode må du ha en innsats på 10. Får å gjøre dette klikker du på “maks innsats”. Hjulene starter da med en gang.

Krone eller Mynt spillet
Når du vinner blir du automatisk satt over til krone eller mynt spillet. For å satse hele gevinsten trykker du på enten “krone” eller “mynt” knappene. Om du øsnker å dele opp gevinsten din, altså å ikke satse hele gevinsten, trykker du på “overføring”. Du vil da overføre 20 mynter per trykk. Om du ikke ønsker å spille med noe av gevinsten trykker du på utbetaling. Du har en 50-50 sansynelighet for å vinne på spillet, vinner du blir gevinsten dobblet. Du kan fortsette å spille helt så lenge du vinner.

Supermeter
Når du spiller med 10 mynter i innsats på Norgesautomen Jackpot 6000 kan du velge mellom å spille i krone eller mynt spillet eller i Supermeter mode. For å spille Supermeter modus trykker du bare på start. Gevinsten vil da bli overført opp til supermeteret øverst på automaten. du vil da få en innsats på 20 i stedet for 10 mynter. Fordelen med dette er at du nå kan vinne joker gevinster. Dette er en overraskelses gevinst som lar deg vinne en gevinst mellom 10- 6000 mynter på et spinn. Alt du trenger for å vinne dette er to jokere på brettet ditt.

Spillinnstillinger
Spilleautomatens innstillinger kan velges i menyen i venstre hjørne av automaten. Her kan du slå av og på lyder og lydeffekter, eller slå på hurtigspill. Hurtigspillet gjør at hjulene ikke snurrer like lenge som de gjør normalt sett. Dette gjør at du kan spille 50% hurtigere enn ved vanlig spill.

Prøvespill NorgesAutomaten Jackpot 6000 gratis

Her kan du også spille helt gratis så lenge du vil. Bruk den tiden du trenger for å gjøre deg bekjent igjen, når du føler deg klar venter den en saftig innskuddsbonus på hele €45000 på det. Denen får du ved å trykke på den gule knappen i bunnen av siden. Det er mange som har fått en innbringende kveld med Norgesautomaten Jackpot6000 i sofan hjemme i stuen, i stedet for på kiosken på hjørnet.

Prøv lykken på Norgesautomaten Jackpot 6000 med ekte penger å stikk av med den store jackpoten!

Privacy Policy