Kronesautomaten

Hvem kan vel glemme den gamle knipsekassen som fikk deg til å knuse sparegrisen etter et godt depot av kronestykker. For mange var et en sorgens dag da denne klassikeren ble revet ut fra lokalbutikken, noe Unibet har sett seg nødt til å gjøre noe med. Nå kan du spille helt gratis på kjenningen under, eller for ekte penger hos Unibet. Bli kunde enkelt, og gratis, ved å klikke her og få samtidig 100% casino bonus på ditt første innskudd opp til 3000 kroner.

Kronesautomaten

Dette er en vaskeekte gammeldags spilleautomat og er følgelig svært enkel å spille på. Første trinn er å velge hvor mange mynter du vil spille med. Dette kan varieres fra minimun 1 mynt til maksimalt 40 mynter. Du kan også justere verdien til hver mynt fra €0.10 til €10. Etter du har utført innstillingene som passer for deg trykker du ”spill” og automaten vil automatisk lades med mynter.

Videre er målet ditt å knipse myntene inn i kassen. Alt dette krever av deg er å trykke på knipseknappen merket med en hånd. Styrken på knipset ditt avpasses ved å holde knappen inne. Nå du slipper knappen vil mynten din fly inn i kassen og forhåpentligvis treffe en av de 9 premielukene. Det er også mulig å benytte tastaturet, pil opp og pil venstre, om det ønskelig. Prinsippet med å holde inne knappen for å avpasse styrken er likt som når du spiller med musen.

Bonusspill
Som et ekstra piff i nettutgaven har du muligheten til å komme inn i et forrykende bonusspill. Dette spillet aktiveres hvis alle premielukene lyser. Når du treffer en luke vil den lyse grønt i 30 påfølgende runder og for å komme til bonusrunden må du altså treffe de andre lukene innenfor denne rammen. Bonusspillet foregår på en annen spilleautomat enn hovedspillet. Her vil et gevinsthjul spinne i full fart før det skytes ut 5 mynter i slengen. De myntene som ikke treffer i et gevinsthull får du tilbake. Du vil totalt krediteres 25 mynter i bonusspillet og spillet avsluttes ikke før hver og en av dem har gitt deg en gevinst.

Gratisrunder
I tillegg til bonusspillet har du muligheten til å vinne gratisrunder. Dette aktiveres av en spesiell Unibetmynt som kan dukke opp når som helst underveis i spillet. Denne skytes spontant ut og hvis den treffer en luke krediteres du 10 gratis mynter. I dine gratisrunder vil ale gevinster dobles.

Privacy Policy