Gonzo´s Quest

Vel møtt til en utrolig spilleopplevelse på spilleautomaten Gonzo´s Quest. Du kan nå selv gjøre deg kjent med automatens fantastiske og spennende funksjoner, helt gratis under. Skulle den falle i smak, noe den mest sannsynlig gjør, kan du spille for ekte penger hos Unibet. Bli kunde her og motta samtidig 100% casino bonus på første innskudd opp til 1000 kroner.

Spilleautomaten Gonso´s Quest

I denne spilleautomaten, bestående av 5 hjul, 3 rader og…, blir du med den spanske conquistadoren Gonzalo Pizzaro på oppdagelsesferd. Med sjefen selv på din venstre side vil du bli presentert for en rekke spennende Mayainspirerte symboler og ansikter hugget ut i stein. Akkompagnert av knallgod lyd og strålende grafikk må du holde på hatten så den ikke blåser av i ren begeistring.

Før du starter spillet kan du endre på innsatsinnstillingene slik at spiller passer for deg. Du kan velge en myntverdi fra €0.10 til €0.50 på et innsatsnivå fra 1 til 5. Det maksimale beløper du kan spille for er dermed €50 på ett spinn. Deretter starter du spillet ved å trykke på spinnknappen. Den første overraskelsen kommer allerede her da du ganske fort vil legge merke til at hjulene ikke spinner. Til din begeistring vil i stedet steinblokker ramle ned fra himmelen og fylle skjermen.

Underveis i spillet er det noen symboler du skal være spesielt oppmerksom. Wildsymbolet utgjøres av et steinhugget spørsmålstegn og vil, som i likhet på andre automater, erstatte alle andre symboler som komplettere en gevinstgivende linje. Det andre symbolet du skal være oppmerksom på er Free Fall symbolet som utgjøres av en gullforgyllet steinmaske. Lander du tre slike symboler etter hverandre på en aktiv spillelinje vinner du ti gratis spinn, eller fall om du vil. Du kan selvsagt vinne flere gratis fall under disse rundene.

Spesielle funksjoner
Denne spilleautomaten opererer med en interessant funksjon kalt Avalanche. Etter at steinblokkene har landet på sine respektive plasser vil alle blokkene som utgjør en gevinstgivende linje eksplodere. Disse blokkene vil dermed etterlate seg hull hvorpå nye steinblokker kan okkupere plassen. Dermed er det duket for at du kan vinne gang på gang i samme spinn. En multiplikator vil eskalere i takt med hver avalance du utløser i et spinn. Som en ekstra bonus er dette funksjonen også aktiv under gratis spinn. Her er imidlertid multiplikatorverdiene enda høyere. Mens multiplikatoren i hovedspillet kun strekker seg til x5, vil den her stige opp mot x9. Det sier seg dermed selv at det er mulig å gjøre seg svært stor penge ved hjelp av denne finurlige funksjonen.

Privacy Policy