Arabian Nights

I ekte Aladinstil kan du nå spille gratis på spilleautomaten Arabian Nights. Du kan også spille for ekte penger hos Unibet Bli kunde her og motta samtidig 100% casino bonus på første innskudd opp til 1000 kroner.

Spilleautomaten Arabian Nights

Denne spilleautomaten består enkelt og grait av 5 hjul, 3 rader og 10 innsats- og gevinstlinjer. Du blir, som navnet tilsier, tatt med i den arabiske natten og vil kunne møte på alt fra sabler til magiske lamper og kameler.

Før du starter spillet må du velge ditt innskudd. Den laveste innskuddet du kan gjøre er én mynt på én linje, mens det høyeste innskuddet du kan gjøre er ti mynter på alle ti linjene. Myntverdien kan også justeres slik at du kan skreddersy et spill som passer bra for deg. Deretter starter du spillet ved å klikke på spinnknappen.

Underveis i spillet vil du treffe på flere spennende symboler og funksjoner. Wildsymbolet utgjøres av en turbankledd herremann og vil erstatte alle andre symboler, unntatt scattersymbolet, for å komplettere en gevinstgivende linje. Gevinster hvor wildsymbolet utgjør en del av linjen vil dobles. Scattersymbolet utgøres av den magiske lampen. Gevinsten din vil multipliseres med en multiplikator som avgjøres av antall scattersymboler du har landet. 5 scattersymboler vil faktisk gi en multiplikator på hele x500. Lander du tre eller flere symboler vil du også vinne 15 gratis spinn.

Progressiv jackpot
Det som kanskje er mest interessant med spilleautomaten Arabian Nights er at den opererer med en såkalt progressiv jackpot. Dette er en premie som i takt med omsetningen på automaten vil stige helt til en heldig vinner får jackpoten. For å kunne vinne denne herligheten må du spille med maksimal innsats samtidig som du lander 5 wildsymboler.

Privacy Policy