Jackpot 6000

[saswp-reviews id=”2434″]
Norgesautomaten Jackpot 6000 er helt klart Norges mest populære spilleautomat av sitt slag. Automaten er utviklet av Net Entertainment, og kan helt gratis testet på denne siden. Norgesautomaten har en jackpot på 6000 mynter, noe som kan resultere i en topgevinst på 6000 euro. Ønsker du å spille for ekte penger, anbefaler vi deg å ta en tur til vår utvalgte casino:Spill Norgesautomaten hos Betsafe

Hva er Norgesautomaten Jackpot6000

?
Norgesautomaten Jackpot6000 er en klassisk tre hjuls, fem linjers spilleautomat, med jokere og bonusspill. Automaten har også joker og kronespill. Når du spiller på Jackpot 6000 kan du vinne hele 6000 mynter på et spill, dette er også det du maksimalt kan vinne på en runde i Supermeter bonusspillet.

Du kan satse på opptil fem gevinstlinjser per runde med de fem hjulene. Det minste du kan saste per runde er en mynt per linje, mens det høyeste per linje er ti mynter.Dette tilsvarer 0,1 – 1 Euro per linje. For at du skal få muligheten til å spille i det såkalte SuperMeter spillet kreves det at du spiller på maks innsats. Dette betyr at du må spille med minimum 1 Euro per runde. På den orginale automen var dette en innsats på 10kr per spill. De kombinasjonene av symboler som gir gevinst er liste på øverst til venstre side av automaten.

Joker utbetalingene viser de ulike gevinstene du kan få ved å få tre jokere. De er nemlig ulike gevinst nivåer også på jokerene, dette betyr at du bare vinner halvparten om du bare satser minste innsats. Når du vinner gevinster har du muligheter til å satse hele eller deler av gevinsten på krone eller mynt spillet. Dette gir deg en 50-50 mulighet får å dobble din i gevinst. Om du velger riktig får du muligheten til å spille igjen og igjen, noe som gjør at en liten gevinst kan forvandles til en enorm gevinst bare på et få trykk.

Om du spiller med høyeste innsats har du muligheten til å spille i Supermeter modus. Dette gjør du ved å trykke på maks innsats på automaten. I Supermeter modus er innsatsen mye høyere, da du ikke lengre spiller på 10 i innsats med 20 mynter på alle 5 gevinstlinjene. Dette kan være svært lønnsomt da du kun trenger 2 synlige jokere på brettet for å vinne en mysterium gevinst. Du vet altså ikke hva du kan vinne, men supermeteret starter og stopper på en gevinst mellom 10 til 6000 mynter.

Privacy Policy